Avarija įvyko 2.25 val. Kaune, Nuokalnės g., Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės 6-ojo būrio vyresniojo patrulio R. V., gimusio 1984 m., automobilis „Subaru Impreza“ išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu automobiliu „Mercedes Benz S350“, kurį vairavo V. L., gimęs 1958 m.

Eismo įvykio metu žuvo automobiliu „Subaru Impreza“ važiavęs K. Z., gimęs 1972 m., ir buvo sužalotas kartu važiavęs ne tarnybos metu neuniformuotas R. V., kuris dėl patirtų sužalojimų pristatytas į gydymo įstaigą.

Sužalotas automobilio „Mercedes Benz S350“ vairuotojas taip pat pristatytas į gydymo įstaigą, o keleivis R. B., gimęs 1959 m., gydomas ambulatoriškai.

Šiuo metu pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo, pareigūnui, kuris, manoma, būdamas neblaivus sukėlė eismo įvykį ir jo metu žuvo žmogus, pareikšti įtarimai. Pradėtas ir tarnybinis patikrinimas.

Kauno apskrities policijos vadovybė reiškia užuojautą žuvusiojo artimiesiems ir informuoja, kad paaiškėjus, jog eismo įvykį sukėlė neblaivus pareigūnas, bus priimtas vienašališkas sprendimas – atleidimas iš tarnybos.