Praėjusį penktadienį, balandžio 28 d., į Kaune, Vilijampolėje, esantį 83 metų moters butą užėjo iš matymo pažįstamas vyras. Jis išsitraukė peilį ir pareikalavo pinigų. Pagrobęs 200 eurų, plėšikas greitai pasišalino.

Po kelių dienų, paskutinę balandžio mėnesio dieną, gautas dar vienas panašus pranešimas. Vilijampolėje į moters (gim. 1934 m.) buto duris pasibeldė vyras. Jis, užėjęs į vidų, taip pat grasino peiliu, reikalavo pinigų ir pagrobė 200 eurų.

Gegužės 1 d. dar vienas panašus nusikaltimas įvykdytas Šilainiuose. Šį kartą nusikaltėlių taikiniu tapo 78 metų moteris. Jai pravėrus buto duris, laukė du vyrai. Vienas iš jų, grasindamas peiliu ir reikalaudamas pinigų, įstūmė moterį į butą ir pagrobė 200 eurų.

Aiškinantis plėšimų aplinkybes, gegužės 2 d. Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė įtariamuosius – vyrą (gim. 1974 m.) ir vyrą (gim. 1980 m.).

Abu kauniečiai žinomi policijos pareigūnams. Trimis plėšimais įtariamam vyrui Kauno apylinkės teismas skyrė 3 mėnesių suėmimą.

Už plėšimą gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją