Kauno apskrities policija praneša, kad liepos mėnesio antroje pusėje Vilniuje buvo sulaikyti penki įtariamieji disponavimu labai dideliu kiekiu narkotinių ir psichotropinių medžiagų bei jų kontrabanda.

Įtariama, kad grupuotės nariai buvo pasiskirstę vaidmenimis. Keturi iš penkių įtariamųjų – gerai žinomi policijos pareigūnams, anksčiau teisti už panašią nusikalstamą veiką – disponavimą narkotinėmis medžiagomis bei nusikaltimus nuosavybei.

Vienas iš sulaikytųjų yra nuteistas laisvės atėmimo bausme, bet slapstėsi nuo jos vykdymo. Nustatytos patalpos Vilniuje, kuriose slapstėsi ieškomas nuteistasis. Sulaikymo operacijų metu, talkinant Vilniaus apskr. VPK Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos ir Vilniaus apskr. VPK Specialiosios parengties skyriaus pareigūnams, paimtas labai didelis kiekis galimai sintetinių narkotinių medžiagų.

Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl šešių nusikalstamų veikų. Už tai gresia laisvės atėmimas nuo 8 iki 15 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją