„Kol ramiai miegojote, kriminalistai darbavosi iš peties“, – tokį komentarą po nuotrauką, kurioje matyti daugybė paketų su kanapėmis, savo paskyroje feisbuke pateikė Kauno apskrities policijos atstovai.

Pranešama, kad trečiadienio naktį Kaune pareigūnų rankose atsidūrė 4 kg kanapių, 1 kg narkotinių psichotropinių medžiagų. Sulaikyti 4 įtariamieji.

Daugiau informacijos apie šią policijos operaciją neatskleidžiama. Anot Kauno apskrities policijos atstovės Odetos Vaitkevičienės, leidimo viešinti informaciją dar nėra davusi prokuratūra.

Esą kriminalistų operacija dar tęsiama, gali būti sulaikyta daugiau įtariamųjų ir informacijos paviešinimas gali pakenkti tyrimui.

Policijos departamentas pirmadienį pranešė, kad sausio 15 d. apie 23 val. 25 min. Kaune, Jotvingių g., pareigūnai sustabdė automobilį BMW 740, vairuojamą vyro (gim. 1984 m.), mašinoje rastas didelis kiekis gabenamų narkotinių medžiagų. Teigiama, kad šis pranešimas nėra susijęs su paskelbta nuotrauka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)