Rugsėjo 4 d., apie 21 val. buvo gautas pranešimas, kad tos pačios dienos popietę, nuo 13 val. 40 min. iki 14 val. 30 min., iš automobilio BMW pavogta kuprinė „Montblanc“. Jos viduje buvo dokumentai, trys mobilieji telefonai „iPhone“ ir kitų daiktų.

Padaryta turtinė žala tikslinama. Laužimo žymių ant automobilio nepastebėta.

Policijos pareigūnams peržiūrėjus vaizdo stebėjimo kameras, tą pačią dieną apie 22 val. 35 min. Kaune, Jazminų g., sulaikytas įtariamasis (gim. 1990 m.). Jis prisipažino padaręs nusikaltimą, bet pasisavintų daiktų neturėjo. Vyras tikino nieko vertingo neradęs ir pagrobtus daiktus išmetęs. Kaunietis žinomas policijos pareigūnams už anksčiau padarytus panašius nusikaltimus.

Kauno miesto Dainavos komisariato pareigūnai dėl šio įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą. Įtariamajam gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją