„Nuo „Megos“ link „Depo“ ant viaduko rinkitės antrą juostą. Duobė tokia nevaikiška pirmoje. 7-8 mašinos keičiasi ratus“, – apie 21 val. 30 min. įspėjo „Kas vyksta Kaune“ grupės narys.

Komentatoriai pasigedo apie pavojingą kliūtį informuojančio kelio ženklo. Apie 22.30 val. pro šalį važiuojantys vairuotojai pranešė įvykio vietoje jau matę policijos ir greitosios medicinos pagalbos ekipažus.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad pirmas pranešimas apie minėtoje vietoje apgadintą automobilį gautas maždaug 21 val., po to čia išsiųsti dar keli policijos ekipažai.

Pareigūnų duomenimis, viso ant viaduko apgadinti septyni automobiliai. Tiesa, anot policijos budėtojo, duobė buvo užlyginta, žmonės nenukentėjo.

Pašnekovas pridūrė, kad už A1, A5, A6 kelių priežiūrą atsakinga Lietuvos automobilių kelių direkcija. Eismo informacijos centro žemėlapyje nebuvo pateikiama jokia informacija apie nelaimės vietoje atliekamus kelio darbus.

Kol kas neaišku, kokiu būdu vairuotojams bus kompensuota už apgadintą turtą. Ant viaduko buvo susidariusi nedidelė spūstis.

Daugiau apie įvykius Kaune skaitykite čia.