Antradienį Kauno policija Delfi informavo, kad dingusios merginos paieška tebevyksta. Teigiama, jog ryt bus vėl prašoma gelbėtų pagalbos.

Kaip informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo tarnyba, šiandien pareigūnai į ugniagesius nesikreipė, tačiau pirmadienį buvo tikrinta Nemuno upė.

Gelbėtojai nuo 14 val. iki 17 val. Nemuno upėje ieškojo dviejų skenduolių – studentės ir už ją anksčiau dingusio vaikino.

Teigiama, jog buvo išžvalgyta 10 km kairės ir dešinės Nemuno pakrančių pusės.

Skenduolių nepastebėta.

Nukrito nuo tilto

Delfi primena, kad Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba (PGV) penktadienį 4.24 val. gavo pranešimą, kad Vakariniame aplinkkelyje, ties Lampėdžių tiltu, pastebėta mergina ant tilto, jai reikalinga pagalba. Kauno PGV duomenimis, atvykus merginos ant tilto nebuvo, policijos pareigūnai tikrino pranešime nurodytą informaciją.

Kauno policija patvirtino, kad naktį buvo gautas pranešimas, jog Kaune nuo tilto nukrito moteris (gim. 2001 m.).

Patyrė patyčias

Paaiškėjo, kad prieš įvykį socialiniame tinkle „Facebook“ dingusi mergina paskelbė šokiruojančią žinutę. Ji teigė, kad patyrė žiaurias jaunuolių patyčias ir žeminimus.

Už patirtas kančias mergina kaltino keturis jaunuolius (tris vaikinus ir merginą).

Policija Delfi patvirtino, kad valandos bėgyje (nuo merginos laiško apie patyčias) pareigūnai gavo begalės pranešimų apie galimą nelaimę, į tai buvo reaguota nedelsiant.

Merginos ieškota ir savaitgalį

Penktadienį buvo vykdoma moters paieška, pasitelktas bepilotis orlaivis (dronas), taip pat prie aktyvių paieškų prisijungė ir ugniagesiai gelbėtojai.

Studentės paieškose šeštadienį dirbo gausios policijos pajėgos iš Kauno miesto ir rajono, buvo pasitelkti kinologai su šunimis, taip pat pakeltas dronas. Teigiama, jog pareigūnai peržiūrėjo vaizdo kameras – apžiūrėjo medžiagą prie merginos bendrabučio ir visų kitų, kurios veda iki pat tilto.
Sekmadienį paieškos veiksmus tęsė kinologas su šunimi, taip pat buvo pasitelktas ir dronas.
Anot pareigūnų, dėl oro sąlygų paieškos veiksmuose gelbėtojai nedalyvo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)