Pirma žinia apie gaisrą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė sekmadienį, 19 val. 17 min. Skaitytoja nurodė Rokų pusėje matanti aukštai kylančias liepsnas ir dūmus, girdėjusi sprogimus.

19 val. 24 min. portalą pasiekė informacija, kad užsidegė vilkikas Plytinės g. esančioje vairavimo mokykloje. Liepsnos žaibiškai apėmė dvi sunkiasvores ir vieną lengvąją transporto priemonę, vaizdo įrašu pasidaliję liudininkai teigė girdėjęs tris sprogimus.

Bendrasis pagalbos centras pranešė, kad sekmadienį, 19 val.10 min. skubios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie Kauno mieste, Plytinės gatvėje degantį vilkiką.

Gaisrą malšino keturios autocisternos. Atvyko aikštelės savininkas, kuris operatyviai ėmė traukti kitus vilkikus.

Pirmadienį ugniagesiai ir policija pateikė daugiau informacijos apie įvykį.

Gruodžio 31 d. apie 19 val. 08 min. Kaune, Plytinės g., automobiliuose „MAN TGF“ (pagamintas 2016 m.) ir „MAN TGF 18.400“ (pagamintas 2008 m.) su puspriekabe „SCHMITZ SCS24“ (pagaminta 2008 m.) kilo gaisras. Sudegė dvi sunkiasvorės transporto priemonės ir šalia stovėjęs „VW Tiguan“ (pagamintas 2008 m.).

Tai pat nuo ugnies kaitros suskilo šalia stovėjusio automobilio „Mercedes-Benz (pagamintas 2015 m.) priekinis stiklas ir apsilydė priekinės apdailos detalės.

Išgelbėti 6 vilkikai ir 1 autobusas.

Įtariamas padegimas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo visuotinai pavojingu būdu. Už tai gresia iki penkerių metų kalėjimo.

Daugiau apie tai, kas vyksta Kaune, galite sužinoti čia.