Naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ apie nelaimę pranešė nuo tilto nukritusio vyro artimieji.

Kauno PGV pranešimą gavo sausio 4 d., 18.47 val., kad nuo Ringaudų link „Megos“ tilto per Nemuną ką tik į vandenį nukrito žmogus. Nemuno pakrante Panemunės g. iki Kačerginės ir pačiame Kačerginės miestelyje nieko neaptikta.

Piliečio paiešką ketvirtadienį vykdė narai – išžvalgę po Česlovo Radzinausko tiltu ir judėję pakrante iki Pyplių miestelio asmens kūno nerado.

Kaip naujienų portalui teigė Kauno PGV budintis ugniagesys gelbėtojas, vyro paieška buvo tebevykdoma ir penktadienį.

„Sausio 5 d. 12.20 val. gautas pranešimas iš Kauno PGV 5-osios komandos pamainos vado, kad narai vyksta į skenduolio paiešką. Išžvalgyta Nemuno atkarpa nuo Č. Radzinausko tilto iki Zapyškio k. Skenduolio nerasta“, – rašoma Kauno PGV suvestinėje.

Kauno PGV budinčio ugniagesio teigimu, Bendrasis pagalbos centras pirmą šeštadienio pusdienį pajėgų į nuo tilto nukritusio asmens paieškas neišsiuntė.

Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ šeštadienį pakomentavo, kad paieškos veiksmus buvo numatyta tęsti ir šį savaitgalį.

„Kartu su Kauno priešgaisrine gelbėjimo tarnyba (PGT) policijos kriminalistinių tyrimų specialistai su dronu taip pat darbuosis. Šiuo metu kol kas dėl ledonešio Kauno PGT darbų tęsti negali, o mūsų dronas pagal galimybes leidžiant oro sąlygoms tiek šiandien, tiek rytoj bus pasitelkiamas.

Kauno PGT patys spręs dėl ledonešio, ar oro sąlygos jiems leis. Oro sąlygos yra tas rodiklis, kuris labai apsunkina darbus, kad galėtume juos tęsti“, – informavo O. Vaitkevičienė.

Daugiau naujienų iš Kauno rasite čia.