Kaip informavo Policijos departamentas, vasario 8 d., apie 21 val. 25 min., Kauno r., Smiltynų I k., namo kieme, du vyrai, grasindami vyrui (gim. 1998 m.) daiktu, panašiu į šaunamąjį ginklą, pagrobė 120 eurų bei pareikalavo vėliau į sutartą vietą atnešti dar 200 eurų.

Įtariamieji sulaikyti: vyras (gim. 2001 m.) uždarytas į areštinę, o nepilnametis (gim. 2007 m.) apklaustas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo.

Vilniuje įvykdyti du plėšimai

Tą pačią dieną 16 val. Vilniaus apskr. VPK buvo gautas pranešimas, kad vasario 7 d., apie 16 val., Vilniuje, A. J. Povilaičio g., vyras, grasindamas nepilnamečiui (gim. 2009 m.), pareikalavo atiduoti pinigus, tačiau nusikalstamos veikos nebaigė, nes nukentėjusysis išmušė peilį iš užpuoliko rankų ir pastarasis pasišalino.

Taip pat, apie 21 val. Vilniuje, Sodų g., du asmenys užpuolė vyrą (gimusį 1990 m.) ir, papurškę ašarinių dujų jam į akis, pagrobė mobiliojo ryšio telefoną „Samsung A35“ bei piniginę su 100 eurų, asmens dokumentu, banko mokėjimo kortele.

Nuostolis – 200 eurų.

Nukentėjusysis, suteikus med. pagalbą ligoninėje, gydomas ambulatoriškai.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)