„Šiandien nufilmuota S. Dariaus ir S. Girėno g. Girto vairuotojo manevrai ir avarija. Įdomu, kiek įpūtė, kad taip kelio nematė“, – pranešė skaitytojas.

Vaizdo registratoriaus medžiagoje matyti, kad „Audi“ automobilis du kartus išlėkė į priešpriešinę eismo juostą. Pirmąjį kartą kliudė tik pėsčiųjų taką, kuriame, laimei nebuvo pėsčiųjų, antrąjį kartą jau kliudė ir kitą automobilį.

Vaizdo įrašu su „Kas vyksta Kaune“ pasidalinęs vyras padėjo sulaikyti neblaivų „Audi“ vairuotoją.

„Iš pradžių pats išlipo, bet po minutės bandė vėl sėsti prie vairo. Apsistumdėm, tai su žmogumi iš kitos mašinos paguldėme ir laikėme, kol policija atvyko. Vairuotojas jaunas, lyg ukrainietis. Nekalbėjo lietuviškai“, – informavo vyras.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, sekmadienį apie 15.30 val. buvo gautas pranešimas, kad S. Dariaus ir S. Girėno g. „Audi“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą.

Anot pareigūno, nelaimės metu „Audi“ automobilis apgadino dar vieną transporto priemonę, žmonės sužalojimų nepatyrė.

Automobilį vairavo Ukrainos pilietis.

Kaip informavo policija, lapkričio 19 d., apie 15.40 val., Kaune, S. Dariaus ir S. Girėno g., automobilis „Audi”, vairuojamas vyro (gim. 2002 m.), pirminiais duomenimis, išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Ligier“, vairuojamu besimokančios vairuotojos (gim. 2008 m.).

Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,38 prom.

Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.