Migracijos departamentas praneša, kad gaisras kilo prieš prasidedant darbo valandoms. Klientų patalpose nebuvo, Migracijos departamento darbuotojai nenukentėjo.

Pirminiais duomenimis, užsiliepsnojo patalpų viduje esanti elektros skydinė, ugnis pridarė ir kitų nuostolių. Patalpos pripildytos dūmų. Atviros liepsnos nėra, tačiau ugniagesiams, ieškantiems papildomų gaisro židinių, teko išardyti dalį vidinės sienos.

Dėl šios priežasties iki 2024 m. sausio 2 d. nutraukiamas visų klientų aptarnavimas Kauno skyriuje. Įprastai migracijos paslaugos čia teikiamos ir Lietuvos piliečiams, ir užsieniečiams.

Lietuvos piliečiams, rezervavusiems vizitus Kaune, rekomenduojama vykti į bet kuriuos artimiausius klientų aptarnavimo skyrius viso šalyje. Užsienio valstybių piliečiams patariama rinktis jiems aptarnauti pritaikytus Migracijos departamento skyrius Marijampolėje, Alytuje arba Vilniuje.

Pastatas, esantis A. Juozapavičiaus pr. 57, priklauso Turto bankui. Migracijos departamento Kauno skyrius, kaip ir dar kelios įstaigos, jame veikia nuomos pagrindais.

Gaisro priežastis aiškinsis ugniagesių ekspertai. Nuostoliai nustatinėjami.

Papildyta 11.25 val.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) atstovė spaudai Džiuginta Vaitkevičienė naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ patikslino, kad pranešimas apie nelaimę A. Juozapavičiaus pr. 57 gautas 6.51 val.

Pranešėjas nurodė, kad iš administracinio pastato rūksta dūmai. Išorinių gaisro požymių matyti nebuvo.

Paaiškėjo, kad pirmojo aukšto patalpos yra uždūmintos, degė medinė sienų apdaila ir elektros instaliacija. 7.01 val. iš pastato buvo išnešta sąmoninga moteris, ji vėliau prarado sąmonę.

7.32 val. moteris medikų automobilyje atgavo sąmonę. Nukentėjusioji dirbo valytoja, ji prisikvėpavo dūmų. Moteris išvežta į ligoninę.

Daugiau apie tai, kas vyksta Kaune, skaitykite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją