Antradienį po vidurnakčio VSAT Varėnos pasienio rinktinės Druskininkų pasienio užkardos pareigūnai kartu su muitininkais Raigardo kontrolės punkte tikrino iš Baltarusijos į Lietuvą įvažiavusį automobilį „Mercedes-Benz Vaneo“ su lenkiškais valstybinio numerio ženklais. Automobilį vairavo 34-erių Lenkijos pilietis. Pasieniečiams kilus įtarimų, kad automobiliu gali būti gabenamas nelegalus krovinys, jis buvo detaliai patikrintas.

Ir VSAT bei muitinės pareigūnai neapsiriko. Jie automobilio dugne aptiko įrengtas slėptuves su rūkalais. Iš slaptų ertmių ištraukė 2 000 pakelių cigarečių „Minsk Capital QS“ su baltarusiškomis banderolėmis. Tolesnį šio įvykio tyrimą atlieka kolegos muitininkai.

Šiam lenkui prieš du mėnesius buvo taikyta baudžiamoji atsakomybė. Jis su kontrabandos kroviniu buvo įkliuvęs Šumsko pasienio kontrolės punkte. Todėl šįkart jam grės didesnė bausmė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją