Kariuomenės vado atstovas spaudai kapitonas Mindaugas Neimontas DELFI sakė, jog, pirminiais duomenimis, karinis sunkvežimis "Mercedes" dėl sudėtingų eismo sąlygų kliudė lengvąjį automobilį "Mazda".

Po susidūrimo lengvasis automobilis nuvažiavo nuo kelio, sunkvežimis sustojo skersai plento. Kariai nenukentėjo, tačiau lengvojo automobilio vairuotoją ir keleivę greitoji pagalba išvežė į ligoninę. Pasak M. Neimonto, pirminiais duomenimis, sužalojimai nėra sunkūs.

Sunkvežimiu važiavo vienuolika karių iš Lietuvos didžiojo kunigaikščio Kęstučio mechanizuotojo pėstininkų bataliono, dislokuoto Tauragės r.

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų žiniomis, karinio sunkvežimio vairuotojas, užsnigtame kelyje prasilenkdamas su priešpriešiais važiuojančiu automobiliu, pasuko į kelkraštį. Čia sunkvežimį sumėtė, apsuko ir jis sustojo skersai kelio. Tuo metu į jį trenkėsi lengvasis automobilis.

Sunkvežimį vairavęs karys buvo blaivus. Policijos manymu, avarija įvyko dėl itin blogų eismo sąlygų nevalytame kelyje.

DELFI dėkoja skaitytojams už nuotraukas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (441)