Atsižvelgdama į tai, kad didžioji dalis eismo įvykių įvyksta vairuotojams nepasirinkus saugaus greičio, Kauno apskrities policija dar kartą ragina vairuotojus laikytis Kelių eismo taisyklių, neviršyti nustatyto leistino greičio – taip saugoti ne tik save, bet ir kitus eismo dalyvius.

Policija informuoja, kad gegužės 31 d. apie 22.30 val. Kaišiadorių r., Mikalaučiškių k., vyriškis (gimęs 1993 m.) nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio „Ford Mondeo“, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Eismo įvykio metu sužalota automobilio keleivė (gimusi 1994 m.), kuri dėl patirtų sužalojimų pristatyta į gydymo įstaigą.

Gegužės 31 d. apie 14.10 val. Kėdainių r., kelyje Mantvilioniai-Plaktiniai-Paliepiai 4 km, vyriškis (gimęs 1978 m.), neturėdamas teisės vairuoti, vairuodamas motorolerį „Rex 50“, kuris yra išregistruotas, nedraustas, neatlikta valstybinė techninė apžiūra, būdamas be šalmo, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė šios transporto priemonės ir, nuvažiavęs nuo kelio, apsivertė. Dėl patirtų sužalojimų vyriškis pristatytas į gydymo įstaigą.

Kauno apskrityje šiais metais jau žuvo 12 asmenų, dar 306 buvo sužeisti (praėjusiais metais iki mėnesio pabaigos Kauno apskrityje žuvo 14 asmenų, 235 buvo sužeista), todėl Kauno apskrities policija ragina vairuotojus laikytis Kelių eismo taisyklių, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio! Tik kartu rūpindamiesi savo ir kitų saugumu laimingai pasieksime kiekvienos kelionės tikslą.
Kaišiadorių rajone apvirto automobilis, sužalota keleivė