Atlikus kūno apžiūrą, pastebėtas folijos paketėlis su galimai narkotinėmis medžiagomis, kurį nuteistasis pats išsitraukė iš savo lytinio organo, praneša Kalėjimų departamentas.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 260 str. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtas disponavimas labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu) 1 d.

Ikiteisminį tyrimą koordinuoja Kauno apylinkės prokuratūra.

Atliekant ikiteisminį tyrimą buvo atliktos kratos ir nuteistojo darbo vietoje. Jo naudojamoje spintelėje rastas paketėlis su galimai narkotine medžiaga, 2 vnt. panaudotų švirkštų, šaukštelis su galimai narkotinių medžiagų likučiais ir 78 vnt., kaip įtariama, netikrų JAV 100 dolerių kupiūrų. Padirbti doleriai, Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnų įtarimu, galėjo būti naudojami įsigyjant narkotines medžiagas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)