Gegužės 1 d. apie 15 val. Kaišiadorių r., Pravieniškių I k., sustabdytas automobilis „Opel Vectra“. Jo vairuotojui (gim. 1988 m.) nustatytas vidutinis girtumas (1,87 prom.).

Paaiškėjo, kad prie vairo sėdėjo Pravieniškių kalėjimo Laisvės atėmimo vietų ligoninės jaunesnysis specialistas. Jis vairavo ne tarnybos metu, buvo be uniformos.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Papildyta:

Lietuvos kalėjimų tarnyba patikslino, kad neblaivus transporto priemonę vairavo Pravieniškių 2-ojo kalėjimo Asmens sveikatos priežiūros padalinio jaunesnysis specialistas. Pareigūnas nušalintas nuo tarnybos, pradėtas tarnybinis patikrinimas.

Lietuvos kalėjimų tarnybos vadovybė akcentuoja, kad bausmių vykdymo sistemos darbuotojams keliami aukšti elgesio standartai, į kiekvieną atvejį dėl netinkamo pareigų atlikimo ar kito darbo drausmės pažeidimo reaguojama principingai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją