2022 m. sausio 13 d. buvo patikrinta Vilniaus pataisos namų atvirojoje kolonijoje bausmę atliekanti nuteistoji, kuri buvo gavusi leidimą vykti apsipirkti į šalia įkalinimo įstaigos esančią parduotuvę. Krata patvirtino Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos pareigūnų įtarimus – iš laisvės grįžusi nuteistoji turėjo paslėpusi paketėlį su galimai narkotine medžiaga. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tęsdami ikiteisminį tyrimą Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai, bendradarbiaudami su Vilniaus apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorais, nustatė vietą laisvėje, iš kurios, kaip įtariama, narkotinės medžiagos buvo platinamos ir perduodamos ne tik Vilniaus pataisos namų atvirosios kolonijos nuteistosioms, bet keliavo ir į kitas vietas laisvėje. Kratų metu aptiktos skirtingose vietose įrengtos slėptuvės, kuriose rasti didesni kiekiai supakuotų ir platinimui paruoštų, kaip įtariama, psichiką veikiančių medžiagų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją