„Ringaudai – Kačerginė nepravažiuojama. Tuo keliu net šiek tiek viršinant leistiną greitį kažkas pradeda lenkt… Kol vidutinio greičio matuoklio neuždės, tol ir bus čia avarijos… Apvažiavimas per pačią Kačerginę“, – „Kas vyksta Kaune“ grupėje informacija ir vaizdais iš avarijos vietos dalijosi kauniečiai.

Kaip naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo Kauno AVPK budintis pareigūnas, kelyje Ringaudai-Kačerginė kaktomuša susidūrė du automobiliai – „Mitsubishi“ ir „Toyota“.

„Kol kas avarijos priežastis nėra aiški, tikėtina, kad kažkuris iš automobilių bandė atlikti lenkimo manevrą. Vairuotojai galimai buvo blaivūs, jie ir keleivė mergaitė dėl patirtų sužalojimų išvežti į Kauno klinikas“, – avarijos detales atskleidė policijos pareigūnas.

„Aš važiavau paskui ir mačiau visą įvykį. Sidabrinis automobilis važiavo savo juosta, lėtai, o džipas tiesiog išvažiavo į priešingą juostą ir „kalė“.

Džipo vairuotojas sakė, kad jam pasidarė bloga ir nieko nesupranta kas atsitiko. Iš sidabrinio automobilio ištraukiau mergaitę ir gaivinau kol atvažiavo greitoji. Mergaitė mano rankose pradėjo kvėpuoti, bet buvo be sąmonės. Jos mama nekalta dėl avarijos, niekas nieko nelenkė ir greičio neviršijo“, – avarijos aplinkybes patikslino įvykį matęs ir mergaitei padėjęs vyras.

Daugiau apie tai, kas vyksta Kaune, skaitykite čia.