Klaipėdos pareigūnai informuoja, kad liepos 22, apie 05.40 val. gavo pranešimą, kad tarp 3.00 ir 3.30 val., Žvejų g., Klaipėdoje, muštynių metu nukentėjo 2005 m. gimęs vaikinas.

Apie 12.04 val., pranešta, kad apie 10 val., Klaipėdoje, H.Manto g., į maitinimo įstaigą galimai per langą pateko nepažįstamas asmuo ir pasisavino iš kasos aparato 70 eurų.

Apie 18.10 val., Klaipėdoje, Turgaus g., šventės metu, iš 1954 m. gim. vyro rankinės pavogta piniginė, kurioje buvo asmens dokumentai, 33 eurai, kortelės. Žala 83 eurai. Pradėtas vagystės tyrimas.

Liepos 22 d. į uostamiesčio policiją kreipėsi moteris, kuri papasakojo buvusi apvogta dar prieš dieną. Moteris nurodė, kad liepos 21 d., apie 19.15 val., Klaipėdoje, Sukilėlių g., pavogtas be priežiūros paliktas lininis krepšys, kuriame buvo raktai, piniginė su 300 eurų, kosmetinė.

Žala 545 eurai.

Apie 20.17 val., Klaipėdoje, Naujojo Sodo g., patikrinus įtarimų sukėlusį asmenį, pas 1993 m. gim. vyrą rasta suktinė su augalinės kilmės medžiaga. Asmeniui įteiktas šaukimas atvykti į apklausą.

Šeštadienį pareigūnai ne tik tramdė mušeikas, policijoje atsidūrė 10 nepilnamečių.

Taip pat pareigūnams per šventę atvesti 3 pasimetę vaikai, jų visų artimieji greitai rasti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją