Policija informavo, kad gegužės 22 d., apie 20 val., Jurbarko r., Kalnėnų k., namo kieme, policijos pareigūnams reaguojant į pranešimą dėl pavojaus eismo saugumui bei sulaikant įtariamą asmenį, jis aktyviais veiksmais pasipriešino Jurbarko r. PK pareigūnei (gim. 1999 m.) ir pareigūnui (gim. 1976 m.).

Pareigūnai, suteikus med. pagalbą, tęsė tarnybą.

Įtariamasis neblaivus (1,71 prom.) (gim. 1953 m.) uždarytas į Kauno apskr. VPK areštinę.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 286 str. (pasipriešinimas valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui).

Vairavo būdams girtas

Pasirodo, kad siautėjęs vyras pareigūnų dėmesio sulaukė, nes pilietiški žmonės pranešė, jog Kalnėnų k. jis galimai girtas vairavo automobilį „VW Polo“.

Automobilis išgabentas į saugojimo aikštelę.

Dėl šio vyrio prasižengimo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281-1 str. 1 d. (transporto priemonių vairavimas, kai vairuoja neblaivus asmuo).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją