Policijos departamentas pranešė, kad spalio 7 d. apie 16 val. Jurbarke, Vytauto Didžiojo g., futbolo stadione, varžybų metu į aikštę išbėgo neblaivus L. J. (gimęs 1972 m.). Girtas vyras užpuolė vartininką. Pastarasis gindamasis sužalojo užpuoliką.

L. J. dėl veido sumušimo gydomas ambulatoriškai. Jam nustatytas 3,17 promilės girtumas.

Anot Jurbarko rajono policijos komisariato viršininko Mindaugo Baranausko, apie vykstančias futbolo varžybas pareigūnai nė nežinojo iki įvykio. Dėl viešosios tvarkos užtikrinimo į juos niekas iki muštynių nesikreipė.

„Neblaivus vyras buvo pristatytas į ligoninę, jam nustatytas sunkus girtumas. Vakar su juo susikalbėti nepavyko, tad bus apklausiamas šiandien. Surinkus duomenimis bus sprendžiama dėl ikiteisminio tyrimo pradėjimo“, - pirmadienį sakė M. Baranauskas.

Varžybos vyko tarp Jurbarko „Mituvos“ ir Kauno „Triobet“ klubų. Jurbarkui atstovaujantis rajono Kūno kultūros ir sporto centro direktoriaus pavaduotojas ūkio ir sporto reikalams Kęstutis Švedas tikino, kad policijai žinoma istorija nevisai atitinka tikrovę.

„Žmogus nebuvo išbėgęs į aikštę, jis su draugais stovėjo prie tvoros. Tiesiog teisėjui užfiksavus pražangą vyras ėmė aršiai komentuoti ir susikivirčijo su Kauno žaidėjais. Vartininkas tiesiog priėjo pats ir dviem ar trimis smūgiais komentuotoją nokautavo. Viskas vyko labai greitai. Sumuštojo draugai patys iškvietė policiją“, - sakė K. Švedas.

Ar pradėti ikiteisminį tyrimą dėl smurto, pareigūnai žada nuspręsti tik apklausę visus incidento dalyvius ir liudytojus.