Po devintos ryto Vilniuje, Žirmūnų gatvėje, iš kiemo išvažiuojantis automobilis „Audi A4“ nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančio „Chrysler Grand Voyager“ ir jį kliudė. Nukentėjo 22-ejų metų „Audi“ vairuotoja.

Vidurdienį Vilniuje, Nemenčinės plento ir Pasakų gatvės sankryžoje, 65 metų moters vairuojamas automobilis „Opel“ susidūrė su „Volkswagen“ markės automobiliu. Nukentėjo VW automobilio 43-ejų keleivė.

Pavakarę sostinėje, Sodų ir Stoties gatvių sankryžoje, reguliuojamoje šviesoforo, staigiai stabdant miesto maršrutiniam autobusui, nukentėjo 39-erių metų keleivė.

Prieš šeštą vakaro Kaune, Savanorių prospekto ir K. Petrausko gatvės sankryžoje, susidūrė automobiliai „Toyota Prius“, vairuojamas 68-erių metų vyro, ir tarnybinis policijos automobilis „Volkswagen Transporter“, važiuojantis su įjungtais specialiaisiais šviesos ir garso signalais. „Volkswagenas“ kliudė prie šviesoforo stovėjusį automobilį „Mercedes-Benz“. Nukentėjo 24-erių metų policijos pareigūnas.

Šeštą vakaro, Radviliškio rajone, slidžiame kelyje Raseiniai–Tytuvėnai–Radviliškis, vairuojamo automobilio „Citroën Xsara Picasso“ nesuvaldė girtas 66-erių metų vyras (vidutinis girumas). Tiesiame ruože automobilis nuslydo į griovį ir nuvirto ant šono. Nukentėjo 64-erių metų moteris, viena iš dviejų keleivių.

Pusę septynių vakaro, Panevėžio rajone, Krekenavos miestelyje, Tilto ir Pušyno gatvių sankryžoje, iš šalutinio kelio išvažiuodamas automobilis „Kia Motors Sportage“, vairuojamas Latvijos pilietės, susidūrė su „Volkswagen“ markės automobiliu. Nukentėjo „Kia“ 50 metų keleivė, Latvijos pilietė.

Apie pusę aštuonių Šilalės rajone, kelyje Telšiai–Varniai–Laukuva, per pūgą tiesiame ruože nuo kelio nuslydo ir vertėsi automobilis „Opel Vivaro“, vairuojamas 50 metų vyro. Nukentėjo 48-erių metų keleivė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją