Reidas prasidėjo Žirnių g. Čia sustabdytą „Subaru Outback“ vairavo dvasininkas. Jis teigė, kad alkoholio nevartojo, bet alkoholio matuoklis parodė 0,62 prom. Tuomet dvasininkas prisipažino, kad gėrė išvakarėse.

Be jo šioje gatvėje sulaikyti dar du neblaivūs vairuotojai. „Audi“ vairuotoja įpūtė 0,49 prom., o jaunuolis, vairavęs „Volvo“ su užrašu, siūlančiu vejos ir pievos priežiūros paslaugas, įpūtė 0,63 prom.

Po vidurdienio mobilus blaivumo patikrinimo postas perkeltas į Žaliųjų ežerų g. Ten sustabdyto automobilio „Toyota“ vairuotojas įpūtė iš pradžių 0,45 prom., o patikrinus antrąsyk, matuoklis parodė jau 0,48 prom.

Ten pat sustabdytas „Jeep“ vairuojantis vyras sakė, kad nevartoja alkoholio, bet ryte apie 10 val. išgėrė silpno alaus. Žmogus atrodė labai nustebęs, kai pamatė alkoholio matuoklio rodmenis – 0,56 prom.

Iš viso per reidą patikrinta apie 1 tūkst. 800 vairuotojų. Keturiems nustatytas lengvas girtumas, 12 buvo išgėrę alkoholio, bet neviršijo leidžiamo kiekio. 2 vairuotojai neturėjo teisės vairuoti.

Kol vyko reidas, mieste buvo sustabdyti keli vairuotojai, kuriems nustatytas sunkus girtumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją