Bendrasis pagalbos centras praneša, kad 02.07 val. skubios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Jonavos r. sav., Užusalių sen., Užusalių k., Saulės g. dega namas.

Į įvykio vietą išsiųstos Jonavos ir Kauno priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Ugniagesiai informuoja, kad name iš viso buvo 5 žmonės. 4 išėjo iki atvykstant ugniagesiams: 2 apdegę vyriškiai į gydymo įstaigą išvežti iki atvykstant greitosios pagalbos medikams, dar vieną į ligoninę nuvežė medikai. Vienam išėjusių iš namo žmonių medikų pagalbos neprireikė, tad jis išėjo pas giminaičius.

Gaisro metu sukrito namo stogas ir kaminas, išdegė perdanga, sudegė ir vandeniu sulietas namo vidus bei jame buvę namų apyvokos daiktai.

Užgesinus gaisrą rastas negyvas vyras.

Policijos departamentas praneša, kad lapkričio 19 d. apie 3 val. 18 min. Jonavos r., Užusalių k., užgesinus gaisrą name, rastas mirusio vyro (g. 1998 m.) apdegęs kūnas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją