Policijos pareigūnams pranešta, kad lapkričio 4 d. apie 12 val. Jonavos r., Užusalių k., miške, rasti apirę žmogaus palaikai be galvos ir daugumos kaulų.

Šalia palaikų rastas raudonos spalvos dviratis.

Asmens tapatybė nustatinėjama.

Nurodytą vietą apžiūrėję policijos pareigūnai kreipiasi į artimųjų pasigedusius žmones ir prašo padėti nustatyti asmenį, mat Didžiojo raisto miške rasti nenustatytos lyties ir amžiaus žmogaus palaikai.

Palaikus miške atsitiktinai aptiko Užusalių seniūnijos gyventojas.

Palaikai rasti pelkėtoje vietoje, suirę, taip pat nerasta kaukolės ir daugumos kitų kaulų.

Rasti drabužių: juodos spalvos kelnių, tamsios spalvos džemperio, rudos ir baltos (margos) spalvos palaidinės likučiai. Šalia rastas raudonos spalvos dviratis su užrašu „Sunline“ ir 1 l talpos tuščias stiklainis. Palaikai išvežti į Valstybinės teismo medicinos tarnybos Kauno skyrių.

Jeigu turite kokių nors duomenų apie minėto asmens tapatybę ar kitas aplinkybes, galinčias padėti tyrimui, prašome informuoti Kauno aps. VPK Jonavos r. PK Kriminalinės policijos tyrėją Vilių Sakalauską telefonais: (8 349) 33 117, 33 100 arba bendruoju pagalbos telefonu 112. Taip pat informaciją galite suteikti ir per policijos elektroninių paslaugų sistemą www.epolicija.lt.