Pranešimas apie ieškomus Lietuvos piliečius Gytį Česnaitį ir Kamilę Andriuškevičiūtę skelbiamas Livingstono šerifo biuro puslapyje feisbuke.

Skelbiama, kad po išsamaus Livingstono apygardos detektyvų tyrimo, lapkričio 18 d. išduoti nacionaliniai arešto orderiai suimti Lietuvos piliečius G. Česnaitį ir K. Andriuškevičiūtę.

Jiedu įtariami padarę tris vagystes Livingstono apygardoje ir pavogę GPS įrangos maždaug už 100 tūkst. JAV dolerių (96 tūkst. eurų).

Policija prašo gyventojų pagalbos: turintys informacijos apie G. Česnaičio ir K. Andriuškevičiutės buvimo vietą, raginami susisiekti su teisėsauga.

Paskutinė žinoma jų buvimo vieta – Ilinojaus valstijoje esantis kaimas Lisle. Įtariamieji vairavo Ilinojaus valstijoje registruotą baltą 2012 m. automobilį „Dogde Avenger“.

Abu įtariamieji yra laikomi nekaltais, kol jų kaltė nėra įrodyta.

Lietuvoje ieškomų asmenų bazėje nei G. Česnaičio, nei K. Andriuškevičiūtės nėra.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją