Atlikus skrodimą paaiškėjo, kad šių metų sausio 1 d. netoli dvaro rastas apiręs lavonas – baltosios moters, kurios amžius – nuo 15 iki 23 metų.

Policininkai mano, kad lavonas ten pragulėjo nuo vieno iki keturių mėnesių.

Šiuo metu Sandrinheme atostogaujanti karalienė Elžbieta ir princas Philipas paprašė informuoti apie tyrimo eigą.

Pareigūnų manymu, kūnas gali būti ir vienos iš pernai rugpjūtį dingusių rytų europiečių – Alisos Dmitrijevos (17 m.) arba Vitalijos Baliutavičienės (29 m.).

Policininkai peržiūri ir iki šiol neišaiškintas bylas bei pranešimus iš visos Britanijos apie dingusius žmones. Ekspertų manymu, menka tikimybė, kad moteris mirė sava mirtimi.

Policija aiškinasi, ar lavonas nėra iš Latvijos kilusios A. Dmitrijevos arba lietuvės V. Baliutavičienės.

A. Dmitrijevą paskutinį kartą matė rugpjūčio 31 d. Norfolke, maždaug už 16 kilometrų nuo Sandringhemo. Apie jos dingimą rugsėjo 6 d. pranešė artimieji. Studentė gyveno pramoniniame Visbecho mieste su tėvu, jaunesne seserimi ir senele. Mergina išvyko užsirašyti į koledžą Vakarų Anglijoje, ir negrįžo.

V. Baliutavičienė gyveno Peterbore. Pernai rugpjūčio 12 d. popietę ji išėjo iš namų ir negrįžo. Moteris augino 10 metų sūnų.

Dėl jos pagrobimo ir nužudymo kaltinimai pateikti 46 metų Rimui Venclovui, tačiau aukos kūnas iki šiol nerastas. Vyriškį Lietuva pagal ekstradicijos sutartį išdavė Britanijos teisėsaugininkams.

Sausio 1-osios popietę moters lavoną aptiko šuo vos už pusantro kilometro nuo britų karališkosios šeimos dvaro.