Klaipėdos policija ketvirtadienį apie 15 val. gavo pranešimą, kad Šilutės plente nuo kelio nulėkė ir tarp medžių praskriejo automobilis „BMW-318“. Po to ant žolyno, mėtydamas savo detales, „piešė saules“. Vėliau automobilis pavažiavo į šalia esančią, vienos įmonės stovėjimo aikštelę. Čia kliudė savo „brolį“ – kitą automobilį „BMW-318“, priklausantį tos įmonės buhalterei, ir iš įvykio vietos nuvažiavo.

Kai į įvykio vietą atskubėjo policijos patrulių ekipažas, jiems žmonės parodė į kurią pusę nuvažiavo patrakėlių BMW. Nuroyta, kad jame sėdėjo du asmenys, tad netrukus kitoje Šilutės plento pusėje, tarp daugiaaukščių namų, kieme, buvo surastas avarijoje dalyvavęs automobilis BMW, o nuo jo nueinantis ekipažas. Vyriškis ir jauna mergina sulaikyti.

Įtariamasis vairavęs automobilį Vladimiras M., gim. 1976 m., dievagojosi nevairavęs mašinos, kalbėjo apie trečią asmenį – „daiktą, panašų į jo vaikystės draugą, kuris gal ir vairavo BMW“.

Piliečiui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2.53 prom. alkoholio. Jo draugė Olga B., gim. 1990 m., buvo gerokai blaivesnė. Jai nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0.53 prom. alkoholio.

Abu ekipažo nariai išvežti į policijos komisariatą dėl to, kad įvykis būtų išsiaiškintas iki galo.

BMW uždarytas į policijos saugomų automobilių stovėjimo aikštelę.