Vasario 10 d. į Vilniaus apskr. vyriausiąjį policijos komisariatą dėl sukeistų priekinių automobilio „VW e-up“ sėdynių kreipėsi nuomos bendrovės „Spark“ darbuotojas. Jis, atvykęs prie nuomojamo automobilio pastebėjo, kad sukeistos priekinės sėdynės, ir įtarė, kad tai galėjo padaryti paskutiniai nuomininkai. Įmonė patyrė 5767,22 eurų nuostolį.

Vilniaus miesto pirmajame policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Netrukus policijos pareigūnai išsiaiškino, kad du jauni vyrai, išsinuomoję įmonės „Spark“ automobilį ir išėmę priekines sėdynes, sukeitė jas su analogiško, tik senesnio modelio, automobilio gerokai nutrintomis ir paplyšusiomis sėdynėmis. Po nuomos paliko automobilį aikštelėje, teigė, kad apie sukeistas sėdynes nieko nežino, praneša Vilniaus apskrities policija.

Įtariamiesiems (gimusiems 2002 m.) pareikšti įtarimai dėl turto pasisavinimo (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 183 str. 1 d.), paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti. Įtariamieji policijai nėra žinomi, jiems gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją