Vilniaus apksr. Policija balandžio 27 d. gavo pranešimą, kad apie 21.30 val., Vilniaus rajone, Riešės seniūnijoje esančiame Žudiškių kaime, patėvis ( gimęs 1973 m.), būdamas neblaivus, konflikto metu grasino, kad sumuš savo posūnį (gimęs 2000 m.).

Policijai apie patėvio grasinimus sužaloti pranešęs jaunuolis po kelių minučių išvyko su draugaus, kurie atvyko pas jį „Audi“ automobiliu.

Molėtų plente juos prisivijo girtas vaikino patėvis „Volvo“ automobiliu ir du kartu tyčia taranavo „Audi“.

Vaikinas pareigūnams nurodė, kad bičiuliai sustojo. Posūnis išlipo iš automobilio ir priėjęs prie patėvio automobilio norėjo atimti jo automobilio raktus. Tačiau girtas patėvis apdraskė jam kairę ranką ir spruko.

Kaip pareigūnams pasakojo vaikinas, patėvis prieš vairavimą išgėrė mažiausiai vieną litrą degtinės.

Vilniaus aps. pareigūnai tuoj pat reagavo į pranešimą ir ėmė ieškoti girto vyro. VPK Vilniaus miesto pirmajame policijos komisariate, policijos pareigūnai 1973 m. gimusiam vaikino patėviui nustatė 1,99 prom. girtumą.

„Audi“ automobilio savininkas nurodė, kad taranuodamas automobilį vyras jį apgadino, tad sulaikytam vyrui teks atlyginti padarytą žalą. Taip pat posūnis nurodė, kad dėl patėvio elgesio jam padaryta preliminariai 300 eurų turtinė žala.