Kauno apygardos teismas N. Jegorovui skyrė penkerius metus nelaisvės. Taip pat jis turės atlyginti 3 tūkst. neturtinės žalos. Teismo verdiktas per 20 dienų gali būti apskųstas aukštesnės instancijos teismui, tad vyras teismo salėje nebuvo suimtas.

Išgirdęs nuosprendį vyras dar sugebėjo palikti teismo salę, tačiau išėjęs į koridorių nualpo. Buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba. Medikai vyrą išvežė į gydymo įstaigą.

Teigiama, kad N. Jegorovas turi sveikatos problemų ir viso teismo proceso metu skundėsi prasta sveikata. Jo artimieji sako, kad vyras buvo neteisingas apkaltintas kaimynų, su kuriais nekaip sutarė. Tačiau teismas nustatė, kad vyras kaltas dėl mažametės seksualinio prievartavimo.

N. Jegorovas buvo kaltinamas tuo, kad ne anksčiau kaip 2012 m pavasarį ir ne vėliau kaip iki 2013 m. sausį, jam priklausančiame bute, Kaune, pasinaudodamas bejėgiška asmens būkle dėl mažametystės, nenustatytą skaičių kartų, fizinio sąlyčio būdu tenkino savo lytinę aistrą, taip seksualiai prievartavo mažametę kol jo nusikalstamą veiką užkardė policijos pareigūnai, atvykę patikrinti gautą informaciją, jog minėtu adresu, gali būti seksualiai išnaudojama mažametė mergaitė.