Kauno apskrities vyriausiame policijos komisariate buvo gautas pranešimas, kad apie 06.10 val. iš Kaune, Eivenių g., esančios gydymo įstaigos skubios pagalbos skyriaus pasišalino kalinys (gim. 1991 m.), kuris dėl galimai pablogėjusios sveikatos čia buvo pristatytas apie 01.00 val. Informacija nedelsiant buvo perduota Kauno mieste patruliavusioms pajėgoms, kurios ėmėsi šukuoti aplinkines teritorijas ir ieškoti požymius atitinkančio vyro.

Nors turimais duomenimis vyras pasišalino be viršutinių rūbų, pareigūnai netruko pastebėti požymius atitinkantį vyrą, tik nebe pusnuogį, o jau spėjusį ir apsirengti. Pastarasis, pamatęs pareigūnus puolė bėgti, tačiau netrukus, apie 06.45 val., už vagystę ir antspaudo, spaudo ar dokumento pagrobimą arba pagrobtojo panaudojimą teistas vyras buvo sulaikytas bebandantis pasislėpti krūmynuose.

Operatyviai bėglį sulaikę Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai jį perdavė kolegoms iš įkalinimo įstaigos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją