Mergaitės požymiai: apie 150 cm ūgio, lieso kūno sudėjimo, šviesių ilgų, į kasą supintų plaukų, mėlynų akių, storomis lūpomis. Vilkėjo baltos spalvos marškinėliais trumpomis rankovėmis su raudonomis juostomis, baltos spalvos sijonu su raudonomis gėlėmis, avėjo tamsiai raudonos spalvos basutėmis.

Policijos pareigūnai iškart pradėjo paieškos veiksmus: apklausė artimuosius, draugus, ieškojo asmenų, mačiusių mergaitę ar turinčių kitokios reikšmingos informacijos, apžiūrėjo jos asmeninius daiktus, kompiuterį ir kt., nustatinėjo paskutinę mergaitės buvimo vietą, judėjimo kryptis, kinologai su šunimis, patruliai ir kriminalinės policijos pareigūnai tikrino aplinkinius namus ir jų rūsius (kinologų darbą sutrikdė lietus).

Pratęsus paieškas pareigūnai apklausė vaikus, su kuriais mergaitė ketvirtadienį vakare žaidė kieme. Vaikai padėjo pareigūnams išsiaiškinti, su kuo mergaitė paskutinį kartą buvo matyta.

Dingusioji rasta gretimame daugiabutyje, pas draugę bute, jai pavojus negrėsė.

Ketvirtadienį vakare mergaitė pamelavo draugės tėvams, kad jos mama jai leido nakvoti pas draugę ir liko svečiuotis. Mergaitė gražinta motinai.

Policijos pareigūnai prašo gyventojų kiekvienąkart vaikų draugams liekant svečiuotis, o tuo labiau nakvoti, susisiekti su pastarųjų tėvais ir pasitikslinti, ar iš tikrųjų tėvai leidžia ir neieško savo atžalų.