Paaiškėjo, kad automobiliu, kurį vairavo vyras (gimęs 1980 m.), važiavo du keleiviai: vyras (gimęs 1977 m.) bei moteris (gimusi 1989 m.).

Kelių policijos pareigūnams bendraujant su vairuotoju bei keleiviais, buvo juntama įtampa – visi jie elgėsi nenatūraliai, jaudinosi, nenoriai bendravo ir vengė atsakinėti į klausimus.

Pareigūnams paklausus, ar jie turi draudžiamų daiktų, visi tikino, kad nieko neleistino su savimi neturi ir nieko draudžiamo neveža. Išlaipinus iš automobilio keturiasdešimt šešerių metų keleivį ir atlikus dalinę jo apžiūrą, kelnių kišenėje rasta balta kieta medžiaga. Įtariama, kad tai – narkotikai. Vyras neigė, kad rasta medžiaga priklauso jam, taip pat neigė, kad tai gali būti narkotikai.

Tikrinant automobilio saloną, daiktinėje, rastas buitinis muilas-dėmių valiklis „Ringuva“. Jo viduje buvo skaidrus polietileninis maišelis su kristalo pavidalo medžiaga. Policijos pareigūnams pasiteiravus, kieno tas maišelis, niekas neprisipažino. Taip pat nepripažino, kad maišelyje yra narkotinė medžiaga.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Visi trys – vairuotojas ir abu keleiviai – nuvežti į policijos komisariatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją