40-metis „Ford Focus“ vairuotojas Edgaras griebė taksistą už pakarpos ir partempė atgal iki avarijos vietos. Pasak Edgaro, jeigu ne apsauginė tvorelė, taksi vairuoją būtų tekę vytis žymiai toliau. Bet taksistas pakėlė vieną koją ir, staiga pavargęs, persiristi per tvorą nebesugebėjo.

Edgaras pasakojo, kad dar likus puskilometriui iki avarijos, jo dėmesį patraukė taksi vairuotojo elgesys, kai jis pėsčiųjų perėjoje vos nepartrenkė dviejų žmonių. O netrukus to taksisto vairavimo ypatumus Edgaras pajuto savo „Ford Focus“ galu, kai į jį trenkėsi 1985 metais pagamintas „Mercedes“. Po smūgio „Ford“ dar trinktelėjo į priekyje važiavusį „Renault Megane", kurio vairuotuoja Rima sugebėjo nesitrenkti į dar vieną priekyje važiavusią mašiną. 33 metų vairuotoja stipriai užgulė stabdžius.

Policijos alkoholio matuoklis parodė, kad taksi vairuotojas Vladimiras M., gim. 1975 m., yra sunkiai apgirtęs, jam nustatytas 3,61 promilės girtumas. Taksi automobilyje keleivių nebuvo. Vairuotojui gresia
4000-5000 litų bauda ir vairuotojo pažymėjimo atėmimas 36-60 mėnesių. Arba baudą galima atsėdėti areštinėje. 15-30 parų atstoja piniginę baudą, tačiau vairuotojo pažymėjimas gali būti atimtas net iki 5 metų.