Vilniaus policija Delfi informavo, kad trečiadienį buvo gautas neįtikėtinas pranešimas – vyras įkalino savo žmoną, nes mano, jog ji gali sirgti koronavirusu.

Pirminiais duomenimis, apie 20.35 val. buvo gautas pranešimas, kad P. Vileišio gatvėje, Antakalnio mikrorajone, pranešėją vyras uždarė vonios kambaryje ir neišleidžia. Moteriai neliko nieko kita, kaip kreiptis į pareigūnus, kad ją išlaisvintų.

Į įvykį atvykę pareigūnai išsiaiškino, kad įkalinimas įvyko dėl koronaviruso.

Vyriškis pareigūnams paaiškino, kad grįžusi jo žmona papasakojo, jog bendravo su Kinijos piliečiais, kurie gyvena Italijoje, ir išsigando, kad ji yra užsikrėtusi.

Pirminiais duomenimis, vyras moterį uždarė į vonios kambarį palieptas medikų. Anot piliečio, jis sužinojęs apie moters bendravimą su užsieniečiais kreipėsi į medikus, kurie jam pasakė moterį izoliuoti nuo savęs. Vyriškis ir įvykdė, ko buvo prašomas.

Vėliau paaiškėjo, kad vyras nerimavo be reikalo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (378)