Socialiniuose tinkluose pradėjo plisti vaizdo medžiaga, kurioje matosi, kaip šventės metu sustoja du policijos motociklai, o už jų policijos keturratis. Pareigūnams mojuojant vaikams ir suaugusiems, netikėtai keturratį vairavęs pareigūnas staigiai pajuda į priekį ir rėžiasi į priešais stovėjusius kolegas. Nuo smūgio motociklai su pareigūnais nukrenta.

Delfi susisiekė su Šiaulių policijos atstove spaudai, kuri informavo, kad iš tiesų toks incidentas įvyko Pakruojo mieste.

Teigiama, kad apie 17.55 val. miesto šventės metu, Vytauto Didžiojo gatvėje, vyko transporto eisena, kurioje dalyvavo ir policijos pareigūnai. Per neatsargumą ir atstumo nesilaikymą pareigūnas, kuris vairavo keturratį, trenkėsi į savo kolegas.

Anot policijos, įvykio metu nei pareigūnai, nei susirinkę svečiai nenukentėjo. Apgadintos tarnybinės transporto priemonės.

Dėl sukelto eismo įvykio policijos pareigūnas sulauks atsakomybės. Pareigūnai aiškinasi aplinkybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)