Kaip informavo policija, tarp vasario 18 d. 21.30 val. ir vasario 19 d. 11.30 val. Šiauliuose, Gardino g., automobilių stovėjimo aikštelėje, išdaužus durų stiklą ir patekus į automobilį „BMW 116“, priklausantį moteriai, gim. 1994 m., pagrobtas vairas.

Iš šalia stovėjusio automobilio „BMW 5“, išdaužus durų stiklą, pagrobta multimedija. Automobilio „BMW 5“ savininkas tikslinamas.

Pradėtas tyrimas dėl vagystės

Taip pat vasario 19 d., apie 10 val., Prienų r., Veiverių sen., vyras (gim. 1983 m.), atvykęs į jam priklausančią įmonę, pastebėjo, kad sugadinti automatiniai vartai, išlaužtos garažo durys ir nuo automobilio „BMW X5“ pavogti visi ratai, išdaužtas priekinių durelių stiklas, iš vidaus pavogtas vairas, multimedija, priekinis bamperis, priekiniai žibintai, galinio vaizdo veidrodėliai.

Nuostolis nustatinėjamas. Įvykis tiriamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją