Utenos apskrities policijos pareigūnai sulaukė JAV ambasadoriaus Lietuvoje Robert S. Gilchrist padėkos pareigūnui Nerijui Paukštei.

Rugpjūčio 15 d., JAV ambasadorius Lietuvoje Robert S. Gilchrist dalyvavo Senovinės bitininkystės muziejaus šventėje Stripeikiuose. Ambasadoriui ir jo kolektyvui vykstant į šventinio renginio vietą, automobiliui nuleido padangą, todėl buvo reikalinga skubi pagalba kelyje.

Siekiant šventės dalyviams į renginį atvykti laiku, muziejaus vadovai paprašė tą dieną dirbančių policijos pareigūnų pagalbos. Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ignalinos rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiasis tyrėjas Nerijus Paukštė padėjo ambasadoriui ir jo komandai laiku atvykti į renginį Senovinės bitininkystės muziejuje.

JAV ambasadorius Lietuvoje Robert S. Gilchrist pareigūnui viešai padėkojo savo Instagram paskyroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją