Kaip informavo policija, maždaug prieš tris savaites (birželio pradžioje) šis 51-nerių metų Mažeikių r., Buknaičių k., gyventojas jam priklausančiu automobiliu „Opel Vivaro“ dar su keturiais vyrais išvyko dirbti į Vokietiją. Dėl sveikatos problemų jis birželio 30 d. minėtu automobiliu vienas susiruošė grįžti į Lietuvą ir apie savo kelionę namo informavo artimuosius.

Tačiau Lietuvoje artimieji jo nesulaukė. Paskutinis jo kontaktas telefonu buvo su broliu birželio 30 d. Tuo metu jis buvo apie 60 km atstumu nuo Berlyno ir pasiskundė broliui, kad stringa jo telefono navigacija ir jam nepavyksta išvažiuoti iš Vokietijos.

Po to ryšys su Kęstučiu Skabeika nutrūko. Skambinant mobiliuoju telefonu, kartais signalas būna geras, kartais rodo, kad telefonas išjungtas.

Artimieji labai nerimauja ir prašo atsiliepti visus, kas ką nors žino apie šį asmenį ar pastaruoju metu yra kur nors jį matę. Informacijos labai laukia paiešką vykdantys Mažeikių rajono policijos komisariato pareigūnai. Skambinti reikėtų vyriausiajam tyrėjui Mantui Norkui telefonu (8 672) 87556 arba rašyti elektroniniu paštu mantas.norkus@policija.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją