M. Andriuškevičius galėjo būti matomas einantis keliu Jonava-Žasliai-Kalniniai Mijaugonys. Su savimi mobiliojo ryšio telefono neturėjo.

Vykdant jauno vyrą paiešką ne kartą pasitelktas kinologas su tarnybiniu šunimi, į pagalbą buvo pasitelkti kariškių dronai, pareigūnai kartu su kariais iš Ruklos apieškojo visas galimas dingusiojo buvimo teritorijas, tačiau iki šios dienos vaikinas nerastas.

Vaikino požymiai: apie 185 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo. Buvo apsirengęs tamsias sportines kelnes, tamsų sportinį megztinį, avėjo salotinės spalvos sportinius batelius. Jaunas vyras turi sveikatos sutrikimų.

Prašome atsiliepti asmenis, kurie laikotarpiu nuo 2018 m. sausio 28 d. 15 val. iki sausio 29 d. vyko keliu Jonava-Žasliai-Kalniniai Mijaugonys ir galbūt matė ar pavežė ieškomą jaunuolį. Visus asmenis, ką nors žinančius apie dingusiojo Mindaugo Andriuškevičiaus buvimo vietą, ar galinčius suteikti reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK tel. (8 37) 303 450, (8 346) 67820 arba rašyti el. paštu jurgis.ostromeckas@policija.lt.