Keturių vaikų mama Samantha Hart, jos naujas mylimasis Charlie ir tuomet vos 17-os jo pusbrolis Lee Kitchineris niekingai prievartavo, niekino ir kitaip žemino auką, buvo skelbiama teisme.

Skelbiama, kad būtent S. Hart dirigavo visai nusikalstamai veiklai dėl to, kad neseniai buvo patyrusi persileidimą ir jautė pyktį. Praėjusių metų rudenį ji atsiviliojo auką į savo namus, tuomet uždarė rūsyje ir kelias valandas kankino. Galiausiai, auka buvo priversta lytiškai santykiauti su C. Oldingu, o netrukus buvo nuspręsta sukurti ir keletą niekinančių vaizdo įrašų.

Kaip skelbė Kento policijos pareigūnai, vyro telefone buvo rasta daugiau nei 30 neilgų vaizdo įrašų, kuriuose užfiksuota, kaip moteris yra spardoma, mušama, seksualiai niekinama, prievartaujama. Jo nepilnamečio pusbrolio telefone taip pat rasti keli vaizdo įrašai.

Teisme visi šie vaizdo įrašai buvo parodyti.

S. Hart ir C. Oldingas, gyvenę Chatham mieste, Kente, teisme buvo pripažinti kaltais dėl moters išprievartavimo ir kūno sužalojimo. Moteris nuteista 11 metų kalėjimo, jos jaunesnis mylimasis – 10 metų kalėjimo.

Šiuo metu 18-os sulaukės L. Kitchineris išteisintas dėl prievartavimo, tačiau jam pateikti kaltinimai prisidėjus prie seksualinės nusikalstamos veiklos. Jam paskirta dviejų metų laisvės atėmimo bausmė, bausmės vykdymą atidedant dviem metams. Taip pat jis privalės atlikti 200 valandų viešųjų darbų, lankys reabilitacijos kursus ir metus laiko gyvens pagal komendanto valandos režimą.

Teisme paviešinta, kad auka, praėjus metams nuo kraupių išgyvenimų, vis dar susiduria su streso ir nerimo priepuoliais, turėjo minčių nutraukti savo gyvenimą.

„Mane tai labai pažemino, sutrypė, jaučiausi bejėgė, purvina ir išniekinta. Niekuo nebegalėjau pasitikėti. Nebesu ta nepriklausoma moteris, kokia buvau prieš metus. Vis dar jaučiuosi labai pažeidžiama, įbauginta, sapnuoju košmarus, mane muša šaltas prakaitas, aš visko bijau. Aš tiesiog noriu vėl gyventi normalų gyvenimą“, - teisme kalbėjo auka.