Lapkričio 5 d. apie 16 val. 35 min. Vilniaus r., Maišiagaloje, per Kelių policijos skyriaus reidą pareigūnai pastebėjo Mokyklos g. važiuojantį automobilį BMW. Jo vairuotojas atrodė įtartinai jaunas, todėl pareigūnai nusprendė automobilį sustabdyti ir patikrinti.

Paaiškėjo, kad automobiliu į krepšinio varžybas Vilniuje važiavo dvidešimt trejų metų vairuotojas bei dvidešimt vienerių keleivis.

Automobilio salone buvo juntamas degintų kanapių kvapas, todėl pareigūnai paklausė, ar jaunuoliai nevartojo narkotinių medžiagų?

Abu atsakė, kad retkarčiais rūko „žolę“. Vairuotojas neslėpė, kad prieš kelias dienas Vilniuje už 20 eurų abu nusipirko narkotikų – apie 1,5 g marihuanos.

Į klausimą ar turi narkotinių medžiagų, BMW keleivis atsakė turįs ir iš striukės kišenės ištraukė metalinę dėžutę. Joje buvo žalsvas plastikinis maišelis su augalinės kilmės narkotine medžiaga ir susukta cigaretė. Paklausus, kokia medžiaga yra maišelyje, jaunas vyras pripažino, kad tai – marihuana asmeniniam naudojimui.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją