Kurioziškas įvykis nutiko rugpjūčio 28 d. Moteris (vardas ir pavardė redakcijai žinomi) pasakoja, kad Gargžduose sėdo į įmonės TOKS autobusą, važiuojantį iš Klaipėdos į Vilnių.

Savo daiktus – lagaminą ir krepšį – moteris paliko autobuso bagažinėje. Vilniuje, atidarius bagažinę, moteris rado tik krepšį su daržovėmis, o lagaminas su suknelėmis ir kitais vilnietei brangiais daiktais – dingo.

Vietoje jo buvo likęs svetimas, dvigubai didesnis lagaminas. Pasiteiravusi, kur jos daiktai, moteris išgirdo atsakymą, kad vairuotojai už keleivių bagažą neatsako.

Autobuso vairuotojas bešeimininkį lagaminą nuvilko į Vilniaus autobusų stoties administracijos patalpas. Tuo metu lagaminą praradusi keleivė paskambino į policiją. Moteris teigia, kad pareigūnų darbas ją nuvylė.

Iš pradžių jai buvo patarta palikti lagaminą administracijai ir palaukti, kol kreipsis daiktus supainiojęs savininkas. Po dviejų dienų, taip ir neatsiradus savininkui, pareigūnai patarė pasiimti lagaminą namo.

Ieškant užuominų apie galimą savininką, lagaminas buvo atidarytas ir apžiūrėtas. Jame buvo brangus automobilio BMW vairas, bet jokių dokumentų, kurie galėtų padėti nustatyti savininko tapatybę, nerasta.

Po kelių dienų moteris sulaukė skambučio iš Vilniaus m. trečiojo policijos komisariato ir priekaištų, kad pasiėmė svetimą lagaminą. Galiausiai atvyko pareigūnai ir jį išsivežė.

Nerandanti savo daiktų moteris įtaria, kad keleivis, paėmęs svetimą lagaminą, galėjo išlipti Kryžkalnyje arba Kaune. Vilnietė stebisi, kad jis iki šiol nenustatytas, nes išsiaiškino, jog stotyse yra vaizdo kameros.

Nesulaukusi nei policijos ir įmonės TOKS pagalbos, moteris apie įvykį paskelbė vairuotojams skirtuose socialiniuose tinkluose. Ji tikisi, kad brangaus BMW vairo savininkas, pamatęs savo daiktus, atsilieps.

Papildyta:

Sostinės trečiasis policijos komisariatas pranešė, kad dėl įvykio atliekamas patikrinimas. Pareigūnai jau gavo vaizdo stebėjimo kamerų įrašus, jie išanalizuoti bei nustatyta vieta, kur galimai buvo paimtas moters lagaminas.

Šiuo metu yra nustatinėjamas galimai lagaminą pasisavinęs žmogus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją