Policija informavo, kad 10.15 val. buvo gautas piliečio panešimas, kad Stepono Batoro gatve, nuo Naujosios Vilnios Olandų gatvės link, važiuoja įtartinai manevruojantis automobilis.

Pranešėjas teigė, kad sidabrinės spalvos „Opel Zafira“ automobilis blaškosi kelyje, kelia aplinkiniams pavojų.

Policijos pareigūnai sustabdė įtartiną transporto priemonę, ją vairavo moteris (gim. 1978 m.). Prie vairuotojos priėję pareigūnai pastebėjo, jog ši yra akivaizdžiai neblaivi, sunkiai mirksėjo ir nuo jos sklido stiprus alkoholio kvapas. Moters buvo paprašyta išlipti iš automobilio ir prieiti prie tarnybinės transporto priemonės, pasirodo, kad moteriai ir tai sunkiai sekėsi padaryti.

Anot policijos, moteris buvo paprašyta pasitikrinti blaivumą, tačiau ji atsisakė pasitikrinti. Nepaklusnią vairuotoją pareigūnai nusprendė uždaryti į laikino sulaikymo kamerą automobilyje, bet moteris paklusti neketino, tapo agresyvi, pradėjo stumdytis ir spardytis, pareigūnams teko panaudoti antrankius.

Teigiama, kad apsiraminusi vairuotoja sutiko pasitikrinti blaivumą, jai buvo nustatytas 3,02 promilės.

Pasirodo, kad moteris transporto priemonę vairavo neturėdama tam teisės.

Pareigūnai vairuotojai įteikė šaukimą atvykti į ko policijos komisariatą. Dėl įvykio pradėtas tyrimas.

Už vaizdo medžiagą Delfi dėkoja Tadui Griniukui!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)