Policija informavo, kad apie 3 val. 43 min. buvo gautas pranešimas, kad Vilniuje, Žirmūnų g., „Volvo“ atsitrenkė į stovintį automobilį „Toyota“. Pranešėjas teigė, jog vairuotojas galimai neblaivus.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai pastebėjo iš vietos besišalinantį „Volvo“. Prie transporto priemonės vairo buvo rasta moteris (gimusi 1978 m.). Anot policijos, nuo moters sklido stiprus alkoholio kvapas, ji nerišliai kalbėjo. Patikrinus vairuotoją paaiškėjo, kad ji stipriai apsvaigusi, nustatytas 2,46 prom. girtumas.

Apgadinto „Toyota“ savininkas papasakojo, kad pastatęs automobilį pajautė smūgį ir suprato, kad į jį atsitrenkė kitas automobilis. Išlipęs pamatė „Volvo“ ir prie jo vairo sėdintį vyriškį.

Anot „Toyota“ savininko, akivaizdžiai neblaivus vyras išlipo iš savo transporto priemonės ir pradėjo konfliktuoti. Tuo tarpu prie automobilio vairo sėdo kartu „Volvo“ automobilyje važiavusi moteris. Jai tik pradėjus šalintis atvyko pareigūnai ir ją sulaikė.

Paaiškėjo, kad į „Toyota“ atsitrenkęs vyras (gim. 1988 m.) buvo girtas, į alkoholio matuoklį įpūtė 2,47 prom.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 2811 str. 1 d. (transporto priemonių vairavimas, kai vairuoja neblaivus asmuo).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją