Spalio 31 d. apie 14 val. 50 min. Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus ekipažas gavo pranešimą, kad Lavoriškių kelio poste sulaikytas neblaivus vilkiko vairuotojas.

Įvykio vietoje policijos pareigūnus pasitiko Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnė. Ji paaiškino, kad į Lietuvos teritoriją įvažiavo automobilis „Iveco“, vairuojamas įtariama neblaivus vyro. Alkoholio matuokliu pirmu pūtimu nustatyta 2,04 prom., antru – 2,05 prom. Vairuotojas tikino, kad alkoholį vartojo spalio 30-osios vakarą.

Vilkiko vairuotojas, siekdamas išvengti baudžiamosios atsakomybės už vairavimą neblaiviam, nutarė „tartis“ – iš pradžių pasiūlė 100 eurų, o vėliau ir 200 eurų. Pareigūnai įspėjo vyrą, kad dėl bandymo papirkti gresia baudžiamoji atsakomybė, bet vyras buvo atkaklus.

Pasodintas į tarnybinį automobilį, vairuotojas ištraukė ir padavė 200 eurų Kelių policijos skyriaus pareigūnui.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl transporto priemonės vairavimo apsvaigus nuo alkoholio ir dėl papirkimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)