Smagiai pasivažinėjo „Opel Zafira“ vairuotojas Šalčininkų rajone.

Netoli Turgelių, prie Barkuškių kaimo, jis susidūrė su „Toyota Verso“, bet iš įvykio vietos nutarė sprukti. Apdaužyta „Opel Zafira“ nuvažiavo netoli – įvažiavęs į kaimą, automobilis trenkėsi į namo tvorą.

Prie vairo sėdinčiam vyrui (gim.1984 m.) nustatytas vidutinis girtumas (2,07 prom.). Eismo įvykio metų nukentėjo 2 keleiviai (gim. 1991 ir 2000 m.).

Panašiai sekėsi ir įkaušusiam vairuotojui Telšių rajone.

Sakalų kaime vyro (gim. 1975 m.) vairuojamas automobilis „Volvo XC60“ kliudė automobilį „Mercedes Benz“. Po susidūrimo vairuotojas iš eismo įvykio vietos taip pat nutarė dingti. Vėliau jam nustatytas sunkus girtumas(3,07 prom.). Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Naktį Šalčininkų r. Dainavos k., kur penktadienį žuvo net trys jauni žmonės, sustabdytas girtutėlis vaikinas (gim. 1997 m.), vairuojantis „Opel Zafira-A“. Jis įpūtė beveik 3 prom.

Taip pat Dainavos kaime, tik Vilniaus rajone, sustabdytas savadarbis neregistruotas traktorius be numerių. Jį vairavo neblaivus (2,04 prom.) vyras (gim.1977 m.).

Kitą traktorininką policija išlaipino Vilniaus rajono Blusinės kaime. Traktorius MTZ-80 buvo be valstybinio numerio, o jo vairuotojui (gim.1978 m.) nustatytas sunkus girtumas (2,67 prom.).

Dar vienas sunkai apgirtęs (2,90 prom.) vyras (gimęs 1997 m.) sulaikytas prie BMW vairo Vilniaus pakraštyje, Antavilių g.

Policija praneša, kad girtų vairuotojų, kuriems gresia baudžiamoji atsakomybė, sulaikyta ir Kaune, Šiauliuose, Alytuje bei Kaišiadoryse, taip Telšių ir Raseinių rajonuose.

Dėl neblaivių vairuotojų kaltės įvyko 7 avarijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją