Policijos pareigūnams vykstant į įvykio vietą, kelio Akmenynė - Duksiai 2 km pastebėtas traktorius MTZ 82. Jo vairuotojas lanksčia vilktimi tempė automobilį „Škoda Octavia“.

Abi transporto priemonės buvo sustabdytos patikrinti. Paaiškėjo, kad MTZ traktoriaus vairuotojas tempė tą patį automobilį, kuris prieš tai buvo pastebėtas apvirtęs griovyje.

Prie „Škoda“ vairo sėdėjo 29-erių metų vyras, Vilniaus miesto gyventojas. Jis neturi teisės vairuoti. Patikrinus alkoholio matuokliu, vairuotojui nustatyta 2,14 prom. Su vyru važiavo jo mergina, vietos gyventoja. Laimė, nei vairuotojas, nei keleivė per eismo įvykį nenukentėjo.

Vairuotojui gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų. Automobilis uždarytas į saugojimo aikštelę ir tikėtina, kad bus konfiskuotas.

Paaiškėjo, kad traktorių MTZ vairavo 65-erių metų vyras, Akmenynės sen., Kurmelionių k., gyventojas. Jo elgesys pareigūnams sukėlė įtarimų. Vyras kalbėjo nerišliai, o iš burnos sklido alkoholio tvaikas.

Pareigūnų nuojauta neapgavo – alkoholio matuoklis parodė 1,24 prom. Traktorininkui gresia bauda iki 1 tūkst. 100 eurų ir traktorininko pažymėjimo atėmimas iki vienerių metų šešių mėnesių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją